Accidental Icon

Când am deschis laptopul, mi-a adus FB din memoria sa, postarea Jamillei, de acum fix un an, despre Lyn Slater, faimoasa Accidental Icon.

În următoarele zile din perioada aceea în care era viral video-ul cu pricina, mi-au scris mai multe prietene, atașându-mi în mesaje filmul. Între ele și o prietenă din Australia șio fostă colegă de la școală, aflată acum în Insulele Canare.
Lyn Slater este profesor, este singură și are o relație fericită cu moda.
Faimoasă a devenit dintr-o întâmplare. Care se petrece în timpul celebrei Fashion Week. Îmbrăcată din cap până în picioare în Yohji Yamamoto, aștepta o prietenă cu care avea întâlnire pentru o cafea. Fotografii aflați în zonă au crezut că este o prezență legată de evenimentele de fashion și au tot fotografiat-o. Când a venit prietena ei, surprinsă de întâmplare, a exclamat: you’re an accidental icon!
Așa se intitulează blogul ei. Accidental Icon.
Sfatul ei este cel care a fost mereu și al meu, fără să fi știut că există: află cine ești, apoi fă așa încât hainele să îți completeze personalitatea.
Lyn este faimoasă. Este imaginea femeii cool, care trece prin vârste cu atitudine.Revenind la postarea Jamillei. Jamilla este unul dintre oamenii cu care vorbesc rar, foarte rar. Însă de fiecare dată am avut sentimentul clar că mă intuiește.

O sa pun si comentariile generate de postare.

A trecut un an de atunci. Atunci încă mergeam la școală.
Am facut blogul. Povestesc despre felul în care fac eu lucrurile, pentru a fi femeia pe care o văd oamenii, care pe mulți ii inspiră, pe care unii o admiră.
Femei tinere, cărora le-aș putea fi mamă, îmi zâmbesc pe stradă. Fetele de la magazine îmi spun că mă urmăresc de câțiva ani și șușoteau despre mine.
Cred că felul în care sunt eu le face să nu le mai sperie gândul că nu vor avea mereu 30 de ani.

Corina mi-a luat primul interviu. Îl găsiți pe blog, se numește „De vorbă cu Corina Ozon pentru 35+”.
Am fost pentru prima oară într-o emisiune la televizor. „In culise”, cu Dora Morhan, la TeleM. Zilele astea o să aduc linkul, cu dorința ca, intr-o seară domestică, să vă faceti răgaz să-l vedeți.
Am sfătuit prietene. Am inspirat femei care îmi văd pozele. Am sortat niste dressinguri. Am lucrat la imaginea unor femei.
Sunt conștientă de faptul că am un instinct care mă ajută să construiesc eficient, să punctez pe ce elemente trebuie, să creez ansambluri coerente și în armonie cu personalitatea fiecaruia.


Mi-am propus să continui. Pentru asta am nevoie de feedbackul vostru. La materialele de pe blog, pe pagina Ask Ofelia, să îmi spuneți dacă folosește ce fac. Să puneți poze cu voi, cu întâmplări în care măcar un gând a fost generat sau inspirat de mine, să povestiți despre mine, despre blog și despre Ask Ofelia, să mă pot bucura și eu de munca mea 🙂

Pâna una-alta, vă mulțumesc pentru toate zâmbetele pe care mi le-ați pus pe față, pentru încredere și pentru încurajări. Din suflet!


5 Comments

Add Yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *