De la Jamilla Azazi citire

Jamilla este unul dintre oamenii pentru care am un respect (declarat, iată!) imens. Omul care nu are efuziuni, rezervat, echilibrat, analitic, selectiv, serios și sobru, care nu incurajează trasul de șireturi.
Nu ne-am întâlnit des, în toți anii ăștia de când ne știm. Cu toate astea, am simțit că m-a inclus în categoria oamenilor care o merită.
Recent, ne-am revăzut. Și-a făcut răgaz, printre cele 14395 de treburi pe care le face zilnic. Și mi-a făcut bucuria asta, postare pe care am ținut-o pinned pe wall vreo lună, dar pe care simt s-o pun aici, unde rămâne. Fiindcă îmi este tare prețioasă. Recomandare.
Zice Jaz:

”Astea două (adică ea și Natalie Ester) și Lady O. Ca să înțelegeți, pe cartea ei de vizită scrie atât: “Povestitor. Sfătuitor. Educator de stil”.De fapt, Ofelia Cozma e mult mai mult de atât. Este omul cu atât de mult talent că, la o singură primă privire, îți poate spune, cu măsura eleganței care o caracterizează, cum poate fi îmbunătățită ținuta ta, nicidecum ce-i greșit în ea. Pentru că ea știe că nu-i despre a-ți tăia elanul sau despre a-ți frânge aripile creativității, atâta cât poți tu să ai, ci despre a te încuraja și stârni întru cunoaștere.Este omul care dă clasă stiliștilor din țară doar prin prezență. Care are simțul valorii si de a nu-ți spune vreodată “aruncă tot, cumpără tot!”.Lady O este omul de care ai nevoie si atunci când crezi că n-ai și nu știi nimic, da’ mai ales atunci când crezi că știi tot și ai toate brandurile “care se merită”.O poți căuta pentru evaluarea dulapului si pantofarului, pentru sfaturi și recomandări că n-ai nicio șansă să riști o uniformă cu ea, pentru creare, definire sau diversitatea stilului pe care îl ai sau îl cauți. Cu ea nu înveți și nu rafinezi doar ținute și stil, ba umblați puțin și la clasă, atitudine, coduri impuse sau create, politețuri și obligații. Și, culmea, într-un firesc, fee-ul ei este (încă pentru că eu sper să facă și aici evaluările corecte în viitor) considerabil mai mic decât al pieței unde ar fi trebuit să fie deja în topu’ inaccesibilității, strict datorită timpului.Ai nevoie de măcar o întâlnire cu ea, fie că ești la fel de “banală” ca mine șiEster, cu fugă de evenimente, fie că ai o viață socială bogată și nevoie de tehnici care să-ți permită să nu pleci cu dulapu’n portbagaj în fiecare dimineață, mai ales dacă te-a căutat și te-a găsit celebritatea pentru că, Lady O este omul care te ajută să fii VIP în fiecare secundă, fără să-ți lase la’ndemână justificarea “eram la piață”.Hit the follow button pe Ask Ofelia Facebook și Instagram, dă un subscribe pe askofelia.ro și musai cere-i o întâlnire! Promisiunea mea este extrem de simplă: vor fi cei mai justificați bani și cea mai bună investiție pe care o poți face în tine!Pies, nu doar că postarea nu-i plătită, da’ abia aștept să-mi investesc banii în expertiza ei! Atât de simplu: vrei să ți se vadă stilu’? AskOfelia ❤️

1 Comment

Add Yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *