Omul din spatele blogului

   Deunăzi, îi trimit Mihaelei un printscreen cu pagina de blog, în care îi semnalam că plug-in-ul care ducea din blog direct în pagina de Instagram @Ofelia.Ofelicial nu este valid.
Seara, primesc un mesaj care îmi spune să mă așez la laptop și să deschid site-ul blogului, cu telefonul alături. Măi, să fie- îmi zic, să vezi că vrea să fac acolo niște ceva, de pe telefon să urmăresc intrucțiunile și de pe laptop să execut pașii. Cum eram cu capul în mașina de spălat rufe, nu mi-am pus problema de ce nu ar face ea ce e de făcut, doar are acces în site oricând, că ea l-a făcut.
Trimit repede mesaj că anunț de îndată ce urc în casă.

Drept să zic, m-am grăbit, că omul mai are și copil și soț.
Urc, deschid repede, șiiiii… tha-naa!…

Vedeți și voi, hăinuță nouă la site. Care e simplă, deșteaptă, se întră ușor pe secțiuni și pe articole, yeeey, me happy <3

   Una peste alta, vreau să vă vorbesc despre Mihaela Olaru. Care mi-a pus o temă de la Pixelgrade, firma de IT făcută de soțul ei, Vlad, împreună cu fratele lui, George.

   Despre Pixelgrade aș putea scrie multe. E o echipă mică și fâșneață, care, așa cum zic ei frumos pe site-ul lor, „Create simple WordPress themes to solve real digital problems”.

   Acuma, știți și voi că sunt în continuare novice în ce înseamnă WordPress și blogging, dar știu să recunosc o temă bună, atunci când văd una, și anume: o temă WordPress bună este aceea care nu are nevoie de nici o modificare. Nici culori, nici font-uri, nici măriri sau micșorări de tot ce vreți voi… ce mai, e „pret-a-porter”. 

   Ea este Mihaela. Cea care, împreună cu Dana Comănica, mi-a făcut cadou, acum doi ani, de ziua mea, blogul ăsta.
   Dacă vreți un site vioi și smart, căutați-o. Pe ea și pe cei de la Pixelgrade. Sau spuneți-mi mie, colea.

   Mihaela Ella, MULȚUMESC! Pixelgrade, MULȚUMESC!   

1 Comment

Add Yours
  1. 1
    Lucica

    ? Blogul asta a venit firesc, asa cum tu faci parte din viata noastra, firesc, delicat si absolut necesar. ❤️ Sa fii bine oriunde si oricand! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *