Un tramvai numit VOINȚĂ- Ep.1

Unii dintre voi cred că vă amintiți joaca mea cu pozele făcute în tramvai, joaca începută acum vreo doi ani. Am de gând să reiau seria “Un tramvai numit vointa”.

Tramvaiele de la Iași sunt foarte simpatice. Nu știu cui i-a venit ideea proiectelor făcute cu Universitatea de Arte, cu unele firme, cert este că avem o mare diversitate de apariții tramvaistice. Avem Tramvaiul iei, în care găsești poze cu tiparele camesilor bărbătești și femeiești; Tramvaiul iepurașului, Tramvaiul lui Moș Crăciun, Tramvaiul FILIT, Tramvaiul cu citate din literatură imprimate pe husele scaunelor, tramvaie pictate sau înfoliate cu fel de fel de desene și informații.
Stațiile de tramvai sunt și ele ghidușe. Am avut, bunăoară, o stație Blueair, care avea scaune de avion. Altă stație în care erai invitat să uzi plantele. Lângă mine este o stație cu un șemineu virtual, iar peste drum una cu Nuntă la Unirea. Cea de la Operă este cu Sala Mare a Teatrului ( în care ființează și Opera ieșeană), stai pe banchetă aia și deasupra ai lojile și tavanul sălii.
Dar cum am început seria asta a fost amuzant; într-o seară, venind spre casă singură cu vatmanul, m-a frapat potriveala huselor cu pantofii mei; în zilele următoare, am continuat; așa a devenit foarte amuzantă ideea unei serii de poze din tramvai. Îmi amintesc că la vremea aceea chiar glumeam, spunând că mă îmbrac și, înainte de a ieși pe ușă, sun la depou și comand din flotă de tramvaie pe cel asortat .
Zilele astea iar m-am distrat.
Amuzați-va și voi
Eu am de gând să continui.

4 Comments

Add Yours
  1. 1
    Shumi

    Mereu mi-a placut cum iti alegi hainele! Esti o doamna orin definitie! Iar ceea ce aveti in Iasi e minunat! Ma refer la tematica aleasa oentru tramvaie. Te imbratisez cu drag, Ofelia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *