The Jassyro

Jassyro nu este doar o cafenea.
În cei 16 mp și pe scările de acolo, este o întreagă lume. Oamenii vorbesc între ei, își zâmbesc, își împart covrigul, intra în vorba unii cu alții, își spun pe nume.
Este o comunitate. Un loc pe care Dana și Silviu l-au făcut unic în oraș, desigur, având la bază cafeaua, cea mai buna cafea din oras.
Când cineva nou intră și cere o cafea, mă fascinează conversația:
-aș vrea o cafea…
-ce fel de cafea preferați, să se simtă mai mult gustul de cafea, cel de lapte…?
-va putem oferi așa: și încep sugestiile; și apoi, uneori, detalii despre altitudinea de la care provine cafeaua, cum a fost uscată, prăjită…
Și nu cât de interesante sunt toate aceste lucruri, ci bucuria cu care-ți vorbește barista Dana despre ele.
Silviu, o enciclopedie de povești, bonom și organizat.
Silviu a inventat si cafeaua “Cafelia”, pe care mi-a personalizat-o. Proud me 🙂

(

Împreună, o echipă imbatabilă și perfect funcțională, care l-a adus și la shop pe acel “ca acasă”.
La Jassyro sunt ca acasa.

2 Comments

Add Yours
 1. 1
  Adriana L-M

  Vrei să îți spun ceva? Acel loc are ceva din tine (sper că aici e posibil sa ne vorbim ca între prieteni, să ne tutuim, cum zice românul). Are acel ceva, e special, delicat, ceva mirific îl apropie mult de basme.
  Treceam zilele trecute prin parc cu Cătălin, soțul meu, și mi-a zis… “Vreau într-o zi să ne petrecem în acest loc câteva clipe, pare ceva special.” Specific ca nu am fost împreună niciodată acolo, dar pt că i-am povestit și din felul cum oamenii zâmbeau la mese l-a făcut să îi placă nespus.

  • 2
   cozma ofelia

   Chiar are, da, ceva mirific. Este prietenos. Iar eu sunt un om prietenos. Poate ca si de asta. Sa mergeti, negresit sa mergeti. Iar in weekends este o efervescenta de oameni mari, copii, catei, care este incantatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *