Povesting for Saniting

Pe Nicoleta Bunduc am întâlnit-o la o emisiune pe o temă educațională , la care am fost amândouă invitatele realizatoarei Maura Anghel.
A mai trecut vremea, ne-am mai văzut fiecare de ale noastre… Apoi, acum câtva timp, Nicoletă mi-a povestit despre proiectul ei, cu istorisiri care pot fi de folos cu mesajul lor pozitiv, cititorilor revistei pe care o păstorește, „Saniting” pre numele ei.
Nicoleta lucrează cu oamenii în domeniul Comunicării și al Inteligenței Emoționale.

Pentru că era despre viața mea, am preferat să ne vedem la mine acasă, unde mă simt eu „in siguranță” și vorbesc cu mai mare ușurință despre lucruri care mă dor. Iar, atunci când mie mi se îneacă vocea, pot vorbi obiectele din jurul meu pentru mine.

Așadar, ea îmi zicea cam ce ar înteresa-o, eu am povestit. Apoi, ea a dat formă dialogului nostru, eu i-am trimis câteva poze, și iată ce a ieșit la revistă:

Știu că deja știți lucrurile astea. Poate că, pentru unii, este un prilej de dat ochii peste cap și de zis: „iar Ofelia cu povestea ei”. Însă mai știu și că sunt atât de bine surprinse niște idei, încât apropape că sunt mândră că am reușit să le inserez printre atâtea pățanii și prin atâția ani.

Și poate că , cei care nu mă știu, poate fi interesant de extras niște concluzii. Și, de ce nu, să se inspire?… Fiindcă mesajul meu este unul pozitiv: se poate.

Îți M U L Ț U M E S C, Nicoleta.
Vă M U L Ț U M E S C tuturor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *