OSTARA- Message in a jewel

Am primit în dar de la Corina un choker special.
Un bumbișor din argint, prins de un șnur ajustabil, cum avem la brățările alea friendship. Bumbișorul meu are o lebădă pe el. Era să zic o lebădă grațioasă, ca și cum o lebădă ar putea fi altfel decât grațioasă. Este chiar lebăda de pe coperta romanului Corinei, „Codul lui Zoran”.


Bumbișorul meu are, desigur, două fețe.
Pe partea cealaltă sunt încrustate numărul 2 și un mesaj vocal. Da, da, chiar așa: un mesaj vocal. Pe care nu vi-l divulg, e al meu 🙂 Așadar, bijuteria vine la pachet cu un cod pe care îl scanezi cu aplicația QRReader și-ți asculți mesajul inregistrat pe el <3
Pe bumbișorul care va ajunge la Nicoleta Dabija este numarul 5, urmat de un alt mesaj, pentru ea.

Și mi-am amintit că odată, am navigat prin shopul Ostara, nu-mi mai amintesc contextul, ca dovadă că mi-a ieșit din minte. Până acum.

Port la gât o emoție modelată din argint. O bijuterie cu voce. Venită cu suflet cu tot.

Ocazie cu care am intrat din nou pe site www.ostaracharms.com și acuma vreau și din aur, vreau și cercei, și brățară, și tot shopul. Sunt delicate și purtabile permanent de oricine, sunt moderne și cool.

Însă, dincolo de ce aș vrea sau de ce o să îmi mai iau eu, m-am gândit ce idee bună este asta, pentru a personaliza un cadou simbolic pentru cineva drag. Pentru că Alina Popa, creatoarea șă realizatoarea bijuteriilor cu suflet, are acolo și verighete, butoni pentru cămașă, inele, de toate are.

Să inregistrezi un mesaj și să-l pui intr-o bijuterie, ce poate fi mai frumos!…
Pentru un prunc, pentru mamă, soț, iubit, prietenă, colegă, frate. La un botez, la nuntă, la Craciun, de drag oricând.Vine Ziua Îndrăgostiților. Vine Mărțișorul. Vine Ziua Femeii. Vin Paștile. Vine o ocazie pentru un dar cu suflet. Intrați pe site, o să vă gândiți imediat să oferiți emotii unor oameni dragi, vă asigur.

Are și cu briliante 😉

Don’t forget to smile 🙂
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *