Magia

Nu cred că mai este cineva care să nu fi auzit despre Oana, omul din spatele și din fața și din toate părțile a Cup&Candle.
La început, citeam blogul ei, inspirat și sugestiv intitulat „Happytude by Oana Botezatu”-https://oanabotezatu.ro/ , fără să fi știut, incă, despre lumânările din ceară de soia, pe care le toarnă, uneori ajutată de David și de Cristian- cei doi spiriduși ai casei- în pahare carere sunt ele însele piese înspiraționale.
Mai apoi am început să mă plimb prim magazinul ei virtual, ”Cup&Candles by Oana Botezatu”. Am făcut asta, „mai apoi” , în mod deliberat, știind că o să vreau măcar aproape toate modelele și mirosurile. Doamne, ce faine sunt! Și dai și de toate minunățiile de obiecte de porțelan, și toate colecțiile pe care le născocește și pe care le face apoi aievea.
Anul ăsta în care nu au mai fost târguri, la care Oana mergea și facea cunoscute paharele cu ceară parfumată, Oana a muncit mult, a colecționat, a făcut poze, în fiecare joi ne oferă #joydejoi, merg acolo pentru încântarea sufletului, chiar și atunci când nu cumpăr ceva, ceea ce se întâmplă mai des decât mi-aș dori. Adică mi-aș dori să cumpăr de fiecare dată.
Le-am povestit prietenelor mele, atunci când am musafiri le aprind, știind că o să intrebe ce lumânare este așa de faină…

Mai în primăvară mi-am luat ”Vintage bookstore” și am primit și „Bujori”. Cand au ajuns pe la jumătate, am început să le tin pentru zile speciale, ca să nu cumva să se termine, așa sunt de faine.

Long story short, acum câteva zile m-am hotărât să îmi ofer un răsfăț crăciunistic și am intrat în shop, colecția „Acasă”- trei lumânări de Craciun, turnate în pahare frumos desenate, trăgându-mă de degete și de taste. Am pus în coș.Ieri a venit curierul. O cutie cu trei lumânări.
Culcate pe pat de hârtie, împachetate frumos, cu cetină atașată, poate că ar fi meritat să fac un unboxing de ăla de care fac influencerii pe Instagram, dar îmi si tremura mâna de emoție.Le-am pozat în toate felurile, casa miroase a parfumurile lor chiar și așa, neaprinse, iar eu le voi aprinde mîine.

Una este cu miros de foc în sobă. Una este mix de Craciun. Si este cadou.
A treia este „Magia” și este magia Oanei, pe care mi-a strecurat-o în colet, cu discreția și cu eleganța care o caracterizează în tot ce face. Maine o să duc „Magia” și la cimitir, să ardă puțin și la Eugen, că mâine este Sf. Muceniță Eugenia.
Și pentru că, nu-i așa, „puțină Magie nu face rău nimănui”.

Apoi o să-mi lumineze mie Craciunul anului ăstuia beteag și cam schimonosit.Și îmi promit și să mai intru pe Happytude, mai des decat o fac acum. Și vă invit și pe voi, e frumos acolo.
Și îmi promit, dacă tot suntem la magii, să intru și pe blogul meu, pe care l-am văduvit de la o vreme. Bloggingul e ca mersul la sală. Dacă întrerupi, greu e să te reapuci, dar devine apoi o obișnuință.

Vă invit să vizitați „Cup&candles by Oana Botezatu”, șigur n-o să ieșiți din magazin cu coșul gol 🙂 Iar voi știși că nu spun vorbe-n vânt, așa, doar de dragul Oanei. Și să mă taguiți dacă o să cumpărați, ca să mă mai bucur și odată cu voi.

Oana face frumos. Totul. Până la cele mai mici detalii.
O să vă placă. Mult mult mult.

#askofelia 😉3 Comments

Add Yours
  1. 1
    Grigoras-Radu

    draga Ofelioara si vorbele tale sunt cuprinse de magie…tare imi esti draga!!! sarbatori luminoase cu aceasta magie in aer si in suflet!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *