#IWD2019

Chiar dacă au trecut câteva zile, timp în care nu am reușit să scriu, trebuie să vă povestesc despre un proiect care mi-a bucurat sufletul, în perioada asta în care nu sunt cea mai senină persoană.

„”Luna lui marte” e despre si pentru femei. Cu ele incepe primavara, cu ele incepe frumosul, insa e ceva mai presus de toate, piatra din capul unghiului si fara de care nimic nu ar fi ceea ce este: Dragostea. Pana pe 8 martie prezentam cum vedem noi dragostea si femeia, viziunea noastea asupra International Women’s Day si deasemenea valorile care guverneaza #IWD2019.”

Aceasta a fost ideea proiectului desfășurat între Mărțișor și Ziua Femeii, la Cafeneaua Jassyro și motto-ul postarilor. În fiecare zi a săptămânii 1-8 Martie, pe pagina Jassyro au apărut fotografiile femeilor incluse în proiect. Fiecareia dintre noi i-a fost asociată una din valorile Zilei Internaționale a Femeii.
Șapte zile, paisprezece femei.
Faptul că am fost invitată să particip la proiectul ăsta, să fiu în compania unor femei tinere, dinamice, creative, frumoase, muncitoare, m-a onorat. Mulțumesc, Dana și Silviu!

Iată-le, în ordinea apariției pe pagina Jassyro. Să vedeți de femei faine avem la Iași.

1. Dana a fost, așa cum era firesc, primaDRAGOSTE/IUBIRE, nu are o definite tehnica si statornica, ba unele popoare au mai multe cuvinte pentru a desemna dragostea, dar as vrea sa vad ce crezi tu despre dragoste.


Jassyro, crede in dragostea pe care grecii o identifica in cuvantul Philia, dragostea prieteneasca,pura, naturala, neconditionata.


Stiu sigur ca si tu crezi in iubire! Care este definitia ta pentru iubire?

2. Andreea


Empowering over competition!
Because the greatest things in this world are done by a team of people, not just by a single person. Because once you’ve reached your goal, it’s up to you to share your knowledge.
Because sharing is caring and it’s was much cooler than competition.

3. Oana


Empatia este lucru mare. Implica deschidere, curaj, implicare si dorinta de a face bine, iar daca le dobandesti pe toate astea, singur esti pe drumul cel bun.

4. Oana Filip


Pentru ca speranta moare ultima,nu?
Sau poate, pentru ca ea ne ofera putere sa credem in omenire, in bine, in iubire, in lumina, in tot ce e bun si frumos pe lumea asta. Ea este cea care ne conduce spre viitor.

5. Ștefania


And then what is justice?
Just a word associated with laws? or a way of living your life? Does it mean correctness? Or does it mean you have to stand for everything you believe in?

6. Larisa


Daca as avea un banut pentru fiecare om care mi-a spus ca nu am nici o sansa, ca nu va merge, ca nu sunt in stare , ca nu ma duce capul, yep I might be rich.
Never stop trying, and while you do it, have fun!

7. Laura


Respectul este baza relațiilor interumane. Nu e nevoie sa il ceri, e un must si daca nu îl primesti, darling, that is not a right place for you!

8. Amalia


Remember to always look forward and learn from what you left behind. The warmth of your heart will prevent your body from rusting!

Alexandra


Sa ai mereu curaj sa iubesti, sa infrunti, sa iti urmezi drumul, sa iti fie bine sau rau, sa continui…
“Everyone has talent. What’s rare is the courage to follow it to the dark places where it leads.” 
― Erica Jong

10. Yvonna


We are born equal, but somehow we lose this on the way through life. It’s up to you to stand for equality and even if it’s not about yours!

11. Marina


Modul in care reusesti sa arati splendid in 5 minute; cum iti linistesti copilul; cum iti alinti partenerul ;cum ai grija de tine aplicand o masca inainte de culcare; cum transformi o seara acasa, in una romantica sau aventuroasa; cum incropesti o tinuta numai buna de birou si de opera in acelasi timp; cum din ce aveai prin frigider ai conceput o cina demna de fine cuisine; cum tu esti totul pentru ei si ei totul pentru tine; cum nu e musai sa le stii pe toate ci doar CREATIVA!
Chapeau ma cherie!
Marinna Cmm

12. Mihaela


When was the last time you stopped for a second and gave thanks to yourself for everything you are doing?
“If we learn to see the beauty, the gratefulness, and the appreciation in the big and small, we learn to live a life of gratitude, and we learn the lesson that we have a great deal to be thankful for.”
It’s good to be appreciated, but it’s better to appreciate yourself!

13. Lori


Am crezut mereu in oameni, ca ei pot fi buni, ca daca oferi bunatate asta vei primi inapoi. Ca indiferent de cum arata prezentul, sa pastrez in suflet speranta unui viitor frumos. Am invatat ca viitorul ti-l faci tu, ca ceea ce semeni, aia vei culege si ca atunci cand ai sufletul curat, atunci viitorul arata mai bine.

14. Așa cum am bănuit, când am văzut că încă nu apărusem în primele două zile, am încheiat albumul.
Ofelissima


“Dignity of human nature requires that we must face the storms of life.”
Mahatma Gandhi
Si prin cate furtuni trecem in timpul unei vieti! Indiferent de cum reactionam in anumite imprejurari, sa ai mereu demnitatea de accepta lucrurile asa cum sunt, sa faci pace cu tine si sa mergi mai departe. 
Sa ai grija de tine, de corpul tau , de mintea ta si mai ales de sufletul tau !

Și textul de inchidere, atașat tot la poza mea:

Maine este ziua tuturor femeilor, iar noi va dorim mult bine, iubire, demnitate, credinta, apreciere, creativitate, egalitate, curaj, iertare, respect, dreptate, speranta, empatie, tenacitate, ajutor.
Stati pe aproape pentru mai mult suprize, de fapt ne vedem la o cafea, pentru surpize!

Photo credit: Fotograf – Corbu Iulian

#HumansOfJassyro #love #dignity #you #beyou #InternationalWomensDay#BalanceforBetter⁣ #jassyro
#iasi #specialtycoffee

Ne-am amuzat la shooting, am sporovăit, Iulian a avut răbdare, iar Jassyro ne-a oferit câte o floare, însoțită de o felicitare personalizată.Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *