Happy Facesary

Mă anunță FB că acum nouă ani am aterizat pe FB. Îmi amintesc exact momentul ăla în care mi-am făcut contul, primind învitație de la soția unui verișor al soțului meu...

Mă anunță FB că acum nouă ani am aterizat pe FB. Îmi amintesc exact momentul ăla în care mi-am făcut contul, primind învitație de la soția unui verișor al soțului meu, cu care simultan eram pe Skype și-mi zicea ce fain e, că eu opuneam rezistență. Eram în Kuwaitm în dormitorul pe care îl amenajaserăm ca birou și cameră de lucru pentru serviciile pe care le aveam. Aki mi-a stat de multe ori în brațe, de-a lungul anilor, acolo și aici, în timp ce stăteam pe FB.

FB mi-a adus multe beneficii. Am cunoscut oameni pe care altfel nu aș fi avut cum să-i întâlnesc. Am aflat oameni faini pe care nu i-am întâlnit. Am regăsit oameni. Am întîlnit oameni care mi-au înșelat bună-credință sau/și încrederea. Am pierdut oameni. Poate că i-am dezamăgit, poate, astfel, au văzut că nu sunt cum vor ei. Am învățat despre cărți, filme, evenimente, expoziții, concerte, despre proiecte sociale, despre o sumedenie de lucruri de lăngă mine sau de mai departe.
Dar cel mai mare câștig rămâne, fără doar și poate. faptul că am putut interacționa cu oamenii și că unii dintre ei chiar mă îndrăgesc și văd în mine un om folositor și inspirațional pentru societate.
FB este exact ca în viața asta, de dincoace de pereții FB. E fabulos.


1 Comment

Add Yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *