#cafeonair la VivaFM Iași

Duminică dimineață am fost invitată la Cafeonair , la Radio VivaFM Iași.
Corina Giurgea este o amfitrioană atât de dulce și de dragă, încât am mers fix ca la o întâlnire prietenească, relaxată și cu inima pe masă.
Știu că duminică dimineață, la ora nouă, nu toți ați băut cafeaua cu noi, tocmai de aceea aduc linkul aici, să-l audiați când o să aveți răgaz și chef. Musai cu o cafea în față, însă 😉 .
Au fost niscaiva probleme la site, abia a fost urcat linkul pe site, eu m-am ascultat in vreo trei ore, cu toate întreruperile. Acum s-au remediat și sper să meargă bine audiția 🙂 .
Ascultând și derulând filmul acelei ore, în timp ce faceam niște chiftele (da,știu, ce prozaic!… 😀 ), mă gândeam ce-aș schimba.
Am greșit spunând că nu consider că sunt un om cu succes. Ba sunt. Insăși învitația Corinei este încă o dovadă. Mulțumesc, Corina! Și da, mai cred că sunt un om de succes fiindcă am modelat atâtea serii de elevi. Și fiindcă unora le-am râmas în memorie. Si fiindcă pe toate recomandările, cei care m-au monitorizat ani de zile, au spus că nu au întâlnit un om atât de muncitor, de dedicat și de incredere. Și fiindcă la Iași, colaborând cu trei școli, știu că am făcut schimbări. Mai cu seamă la două din ele, unde am făcut rebranding pe bune, unde faptul că acum au și uniforme, și metode de comunicare scoală-familie, știu că mi se datorează. Și metode de managementul clasei, și panourile de pe coridoare, și aspectul general al școlii.
Ar fi și oamenii pe care i-am influențat sau/și înspirat. Și cei care, atunci când se privesc în oglindă, se întreabă „oare ce-ar spune Ofelia?” . Și cei care îmi scriu să-mi ceară un sfat legat de o situație din viața lor. Sau cei care îmi mulțumesc. Și cei care mă întreabă cum să facă ceva în casă. Sau în viață.

Prietena care mă sună din Lituania, să-mi spună că este mândră de mine.
Fosta colegă de cameră de câmin din facultate, care mi-a spus, atunci când am revăzut-o după mai mulți ani, că de la mine a învățat să-și facă patul; că de acolo pornește făcutul ordinii și al lucrurilor, în viață.
Prietena din vremea stagiaturii, care este acum în Italia, care mă scoate în oraș, împreună cu copiii. Copii care mi-au adus portocale într-o zi de iarnă.
Foști colegi de facultate care îmi scriu să mă felicite.
Cei care imi lasă cheia casei, atunci când pleacă.
Cei care mă sună să mă intrebe dacă am nevoie de ceva.
Cei care mă întreabă unde mă tund? Unde îmi fac manichiura? Cu ce mă parfumez? De unde sunt cizmele? Cum este criosauna? La ce medic merg pentru tratamentul venelor? La ce cabinet merg pentru proceduri faciale/corporale? Ce mănânc? Ce citesc? etc., etc.
Oameni care mă contactează pentru a pune umarul la a promova câte un proiect al comunității.
Părinți care îmi scriu, deși copiii lor sunt măricei.
Oameni care dau share unor materiale de pe blog, sau unor interviuri, emisiuni.
Oameni care vor să bem o cafea.
Oameni care m-au primit în viața lor. Care au stat cu mine la masă. Care au primit să dormim în aceeasi casă.
Oameni care vorbesc despre mine, validându-mă.
Și da, răspunsul corect ar fi că mă pot considera un om de succes 🙂 .

Cu acest amendament, dar și cu multe alte lucruri nespuse, pe care sper să le povestesc la alte #Cafeleonair, vă invit să dați click pe link. https://vivafmiasi.ro/audio-cafeonair-cu-ofelia-cozma-cum-traim-frumos-si-sincer/?fbclid=IwAR0GDT2jowX-BqCfzCUL76WoNZaGMeUDEMBQ0bSSEq7T0gFU4dkyW-ytKCE
Și să îmi spuneți cum vă place vouă cafeaua 😉 .

Mulțumesc pentru cafea, Corina! Mi-a plăcut. Mai vreau.
<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *